FAQ

Wat is PIXZ

...


Pixz

Het typisch Zuid Hollandse sociale foto netwerk

Op PIXZ kan je jouw beeld van Zuid Holland delen! Via de PIXZ website en de gratis iOS- en Android-app kan je de leukste, mooiste en meest ontroerendste momenten vastleggen en publiceren. Je kan per foto aangeven in welke stad in Zuid Holland deze PIXZ is genomen. PIXZ: Zuid Holland in Beeld!Typisch Zuid Holland

Zie je een typisch Zuid Hollands plaatje? Leg hem vast en deel het met je vrienden! PIXZ is het typisch Zuid Hollandse fotonetwerk waar een ieder die een band heeft met Zuid Holland foto’s en informatie kan delen.


Een account aanmaken

Je kan een PIXZ account aanmaken via PIXZ of inloggen met jouw bestaande Facebook-, Twitter- of Google Plus-account. In de instellingen voor je account (rechtsboven in de site) kun je:

  • een profielfoto uploaden en of wijzigen
  • in een biografie zeggen wie je bent (maximaal 300 tekens inclusief spaties)
  • delen in welke stad je woont
  • instellen of je jouw PIXZ wilt delen met derde partijen, tegen vergoeding
  • instellen of je profiel voor iedereen beschikbaar is of alleen voor jouw volgers


Foto’s uploaden en delen

Zodra je bent ingelogd kan je foto’s uploaden en delen. Je kan meerdere foto’s tegelijk uploaden. Je kunt elke foto een titel geven, in de juiste categorie zetten, wijk, maximaal drie ‘tags’ (labels) toevoegen en een korte beschrijving geven. Hoe preciezer de informatie, hoe beter jouw foto’s gevonden kunnen worden! Elke foto krijgt een unieke titel en url. Deze kan je delen via jouw andere sociale netwerken zoals Facebook, Instagram, Twitter, Google Plus en Pinterest.


Volgen en gevolgd worden

Via PIXZ kan je andere PIXZ-gebruikers volgen en zij kunnen jou volgen. Je kan zelf je instellingen aanpassen of iedereen jou mag volgen of dat je selectief bent. Dit kan via ‘Account’ in de instellingen (rechtsboven). Je kan mensen ook weer ontvolgen, klik dan nogmaals op het gebruikersprofiel en dan op de knop “Gebruiker volgen”.


Homepagina

Op de homepagina van PIXZ staan diverse foto’s van PIXZ gebruikers. Wil je jouw foto ook op de homepagina? Neem dan even contact op!


Steden in Zuid Holland

Promoot en deel jouw stad! Per foto kan je een categorie toevoegen en de stad waar deze is genomen.


Meldingen

Via PIXZ ontvang je meldingen wie jou willen volgen en wie er gereageerd hebben op jouw foto’s! Zo zie je snel de reacties van jouw PIXZ vrienden.


Reageren

Zodra je bent ingelogd kan je reageren op foto’s van andere PIXZ-gebruikers. Zo kan je die ene mooie, unieke PIXZ 'liken' markeren als favoriet en een reactie achterlaten.


Ongepaste foto’s en reacties

PIXZ bekijkt vooraf geen foto’s en of andere inhoud van de gebruikers. Als gebruiker bepaal je zelf wat je publiceert op en via PIXZ. Mocht je een foto tegenkomen die ongepast, beledigend of eigendom van een ander is, kan je dit melden. Zodra je bent ingelogd kan je naar de betreffende fotopagina gaan en op de button “Ongepast” klikken. Er wordt dan melding gemaakt en wij zullen elke aanvraag serieus bekijken. Zodra een handeling (bewerken / verwijderen) gewenst is, zullen wij actie ondernemen.


Ideeën

Heb jij ideeën en/of suggesties hoe wij PIXZ Zuid Holland kunnen verbeteren? Dat horen wij graag! Neem even contact op met PIXZ!


Verantwoordelijkheid

PIXZ bekijkt vooraf geen foto’s en of andere inhoud van de gebruikers. Iedere gebruiker die een profiel heeft aangemaakt is akkoord gegaan met de voorwaarden. Je bent zelf verantwoordelijk voor alle inhoud op en over jouw profiel. Je kan op de voorwaarden pagina de voorwaarden inzien. Mocht je vragen hebben, aarzel niet om even contact op te nemen.


Privacy en veiligheid

Let op dat je nooit zomaar gevoelige informatie deelt op het internet, ook niet via PIXZ. Gebruikers kunnen in hun biografie beweren anders te zijn dan in het echt. Medewerkers van PIXZ zullen nooit om jouw creditcard-, bankgegevens of andere persoonlijke informatie vragen.


Account verwijderen

Wil je je account verwijderen? Neem even contact met ons op en vermeld je naam en gebruikersnaam.


Respect

PIXZ streeft ernaar een integer en leuk sociaal netwerk te zijn. Wij vragen jou respectvol met andere gebruikers en hun privacy om te gaan. Het plaatsen van andermans foto’s of beelden en het misbruiken van andermans accounts is niet toegestaan. Mocht je onrespectvolle activiteit zien op PIXZ, vragen wij jou vriendelijk contact met ons op te nemen.


PIXZ B.V.

PIXZ valt onder So-MC; the Social Media Company, gevestigd aan Kleine Loo 4, 4694 CL Scherpenisse.


Download de App


Download Pixz App PIXZ Zuid-Holland App download
PIXZ Feed >

Laden...